SKŁADNIKI
mięso
wieprzowe* (schab b/k, do wyprodukowania 100 g produktu użyto 111 g surowca),
sól morska 1,5%, stabilizator: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas
askorbinowy, glukoza BIO *(certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
wyrób pieczony,
wieprzowy
UWAGI
Produkt o zmiennej wadze, waga
może różnić się od podanej na platformie o +/-
20%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 749 kJ / 179 kcal
Tłuszcz:
9,7 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g;
Węglowodany:
0,4 g;
w tym cukry: 0,4 g;
Białko: 23,0
g;
Sól: 1,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do
+8°C