PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Suplementy,witaminy,błonniki » NEERA naturalny syrop z drzew 1l
NEERA naturalny syrop z drzew 1l
Nasz hit

NEERA naturalny syrop z drzew 1l

Kod EAN: 7612811338826

Cena: 165,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu

Ok.5-7 dni kuracji.

KURACJA NEERA TO NATURALNA KURACJA OCZYSZCZAJĄCA ORGANIZM Z TOKSYN.

Naturalne składniki syropu Neera zostały tak skomponowane, żeby wspomóc oczyszczanie Twojego organizmu. Syrop Neera zapewnia wszystkie niezbędne substancje odżywcze, daje energię i zaspokaja głód, dlatego kuracja jest całkowicie przyjemna, smaczna i satysfakcjonująca.

Kuracja Neera może być przeprowadzona na wiele sposobów. W zależności od wybranej wersji kuracji Neera, ważnym elementem jest czas przygotowania oraz zakończenia kuracji Neera.

Jeżeli decydujemy się na intensywne oczyszczenie naszego organizmu, wtedy zastępujemy pokarmy stałe napojem Neera. Brak stałego pokarmu pozwala organizmowi intensywnie spełniać swoje oczyszczające funkcje. Organizm bardzo dobrze gospodaruje energią. Pod nieobecność białka w pokarmie dosłownie żywi się sam sobą w procesie autolizy, zużywając aminokwasy pochodzące ze zniszczonych i zmęczonych komórek. W ten sposób stare komórki są zużywane i wydalane, a formacja nowych jest przyspieszona. Dlatego już po kilku dniach kuracji czujemy się lekko i wyglądamy młodziej.

W tym procesie organy odpowiedzialne za eliminację (płuca, wątroba, nerki, układ limfatyczny i skóra) są oczyszczane, zapewniając natychmiastowe wydalanie odpadów przemiany materii. Wszystkie organy czerpią korzyści z zasłużonego odpoczynku. Proces ma dobroczynny wpływ na wszystkie funkcje fizjologiczne, nerwowe i psychiczne. W tkankach następuje biochemiczna i mineralna równowaga. Organizm nigdy nie uszkodzi zdrowych tkanek ani organów. Następuje też stymulacja pracy gruczołów i wydzielania hormonów.

W SKRÓCIE: CZUJEMY SIĘ MŁODSI.



NEERA naturalny syrop z drzew 1l
 

Neera to naturalny syrop z drzew firmy Madal Bal został skomponowany w Szwajcarii z połączenia czystego kanadyjskiego klonu z syropami palmowymi południowo-wschodniej Azji. Potrzeba było pięciu lat i wielu testów, aby wyprodukować mieszaninę, która spełnia wymagania kuracji oczyszczającej.

Podczas kuracji Neera ciało oczyszcza się z nieczystości. Dalsze wchłanianie toksyn w czasie kuracji w formie przetworzonych produktów zniweczyłoby efekty programu. Dlatego naturalny syrop z drzew Madal Bal wykorzystuje tylko najczystszy sok, ze specjalnie wyselekcjonowanych drzew, rosnących w naturalnym, wolnym od skażenia środowisku. Jego produkcja jest niezwykle staranna.

Drzewa klonowe muszą osiągnąć wiek około 40 lat, zanim można z nich ściągać sok. Klon cukrowy „Ptasie oko”, jeden z 75 gatunków klonów w Ameryce Płn., produkuje sok tylko przez 4 do 6 tygodni, w marcu i kwietniu. W tym czasie lasy pokryte są często ponadmetrową warstwą śniegu, stąd ściąganie soku jest wyjątkowo żmudnym zajęciem.

Każdego ranka opróżnia się wiadra zawieszone na drzewach i przewozi sok do pomieszczenia, gdzie płyn jest ogrzewany na drewnianym palenisku, dopóki nie osiągnie konsystencji syropu. Sok musi zostać skoncentrowany, aby nie uległ zepsuciu. Potrzeba 40-50 litrów słodkiego soku do otrzymania 1 litra końcowego produktu. Jest to równe ilości soku, jaką jeden klon produkuje w ciągu roku. Naturalny syrop z drzew Madal Bal zawiera tylko czysty, ciemny syrop klonowy klasy „C”, klasy najbogatszej w minerały.

Produkcja syropu palmowego jest równie staranna. Polega ona na codziennym przycinaniu kwitnących łodyg. Ta delikatna i mozolna praca skutecznie koncentruje najbardziej potężną siłę życia tej rośliny, czyli sok, który w przeciwnym razie stałby się owocem drzewa (w przypadku palm kokosowych – kokosem). Sok ten jest następnie ogrzewany nad ogniem, co delikatnie koncentruje go w syrop, w celu uniknięcia fermentacji.

Naturalny syrop z drzew Madal Bal używa soku z kilku gatunków palm południowo – wschodniej Azji, włączając palmę kokosową, palmy Arenga i Kitul z lasów tropikalnych, palmę Nipah z terenów podmokłych i palmę Palmyra z północnej Sri Lanki. Madal Bal używa tylko syropu pochodzącego z małych, rodzinnych gospodarstw, które stosują techniki produkcji wprowadzone i kontrolowane przez szwajcarskich specjalistów. Ta intensywna forma produkcji jest z pewnością bardziej kosztowna niż metody plantacyjne, ale zapewnia ekologiczny syrop najwyższej jakości, jednocześnie wspomagając rozwój lokalnych społeczności i małych rodzinnych przedsiębiorstw.

Unikalność naturalnego syropu z drzew polega na bogatej i zrównoważonej zawartości minerałów. Syrop klonowy jest bogaty w mangan i cynk, dwa minerały, które w syropie palmowym występują tylko w śladowych ilościach. Z kolei, syrop palmowy zawiera duże ilości potasu i wapnia, dwóch pierwiastków koniecznych do prawidłowego funkcjonowania komórek i stąd ważnych dla procesu oczyszczania organizmu. Kiedy syropy wymiesza się w odpowiednich proporcjach, otrzymujemy wyjątkowy, życiodajny nektar.


 

Składniki: Różne rodzaje syropów palmowych (Arenga, Kitul, Palmyra, Nipah i palm kokosowych),  syrop klonowy Ptasie Oko C+

Pochodzenie: Syropy palmowe z Indonezji i Sri Lanki. Kanadyjski syrop klonowy uprawiany w rozległych lasach drzew klonowych Północnej Ameryki.

Wartości odżywcze: 

Kalorie – kcal/100g – 280

Kilodżule – kJ/100g – 1172

Tłuszcz – g/100g – 0.4

Węglowodany – g/100g – 67

Fruktoza – g/100g – 9

Glukoza – g/100g – 8.5

Sacharoza – g/100g – 41

Białko – g/100g – 0.5

Pozostałe produkty z kategorii
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszym regulaminie.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu