SKŁADNIKI
burak ćwikłowy*, jarmuż*, SELER NACIOWY*, koper*, czosnek*, chrzan*, bakteria Lactobacillus fermentum PW21 (2x10(6) jtk/ml)(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Probiotyczny sok z kiszonego buraka i jarmużu. Produkt innowacyjny. Niepasteryzowany. 0 % soli.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 32 kJ/7 kcal
Tłuszcz: <0,06 g
w tym kwasy nasycone: <0,04 g
Węglowodany: 1,4 g
w tym cukry: <0,2 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0 g
UWAGI
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać. Otwierać powoli.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4 - 8 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.